tisdag 24 januari 2012

Favorit i repris: Sugtips

Någon frågade om jag inte hade några "sugtips" på lager.
Eftersom jag lade upp slicktipsen igår så kommer sugtipsen idag , detta är också ett av mina första inlägg på bloggen för ca 3 år sedan! Nummer 5 är lite uppdaterad samt 7 och 8 är nya tips som jag har lagt till idag! Man lär sig nya saker på 3 år och jag vill ge alla tips jag kan till er underbara läsare...


Of course så ska inte killarna vara utan heller, här är tips för er girls ;)


Först av allt "The big NONO" :
Använd inte tänderna om han inte ber om det, penis är väldigt känslig!!

Tips å trick
1. Börja med att fråga killen vad han tycker om, det kan hjälpa mycket..

2. Ögonkontakten: många killar tycker det är bland det sexigaste som finns när en tjej har ögonkontakt medans hon suger av honom!

3.Sug inte bara, slicka å kyss lite med, precis som killarna gör på oss!

4. Se till att det inte är torrt. Som sagt, lite saliv har väl ingen dött av ;)

5. Lek lite med "påsen" den är jättekänslig och vissa killar tycker det är skönt när
den också får lite uppmärksamhet! Vissa killar älskar också när man "teabagar" tar hela pungen i munnen, eller bara suger lätt/hårt på pungkulorna. Glöm inte att fråga innan så han inte får ont!

6. Använd händerna samtidigt som du suger av, du "runkar" alltså roten samtidigt.

7. Använd tungan!!! När du har penis i mun prova att lägga din tungspets innanför underläppen (tänk mora träsk )... Gör sedan slickrörelser, killen kommer definitivt känna skillnad om du gör detta... "slicksug" löst eller hårt beroende på vad killen gillar (du lär se vilket han reagerar bäst på).. När du ändå håller på använd händerna vid roten (tips nr 6), eller lek lite med pungen.. Du kan också använda detta på pungen , men ta det lugnt pung är betydligt känsligare än penis!

8. Om killen är på väg att komma, tappa inte kontakten mellan mun och penis, fortsätt! Annars kan du förstöra allt och får helt enkelt börja om! Fuktigheten och värmen som din mun producerar är jätteviktig!

9. Gör det inte om du verkligen inte vill det! Vill man verkligen så blir det alltid bättre. Om du inte känner dig bekväm med det så blir det bara pannkaka!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar