tisdag 3 januari 2012

Doctors

Sitter just nu och tittar på programmet doctors där de tar upp "problemet" med män och deras besatthet av porr... De säger att detta kan påverka männens potens och jämför detta med droger.. Att männen blir beroende och tänder till slut bara på porr och detta medför att deras partner inte kan mäta sig med porridealet..

Jag tror personligen inte att det är så farlig. Visst finns det extrema människor (inte bara män) , som har ett alldeles för stort intresse för porr.. Då bör man söka hjälp för det är inte normalt att titta på 100tals timmar med porr och sedan kalla det ett sexliv ;)
Istället för att hamna i porrträsket kan man försöka introducera/inkludera sin partner i sitt intresse.. För om porren betyder mycket för en och är ett hjälpmedel (!!med måtta!!), så är det bästa sättet att få fortsätta med det att tala om för sin partner att man tycker om det..
Vem vet kanske har din partner samma eller ett liknande intresse !
Dock om din partner inte tycker om din sysselsättning så bör du tänka om, kanske får du lägga porren åt sidan eller i värsta fall får du ett dilemma, partnern eller porren...

Ärlighet varar längst! Vad tycker du ?

2 kommentarer:

  1. Hur är allt med dig idag sötis?
    Sjukt fin blogg du har! Kramar :D

    / http://pessys.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Schysst blogg!

    Är du sugen på att kolla lite porr nån dag så kolla på:

    www.allofx.com

    Adult tube search engine

    SvaraRadera