torsdag 18 oktober 2012

Massage-mys


Ett bra alternativ till förspel är massage. Prova att släcka rummet ni är i och tända några eller många ljus. Alternativt ett doftljus eller doftdroppar, jag rekomenderar lavendel då den är lugnande. 
Sedan slappnar den ena av medan den andra masserar.
För dig som masserar : Ta några droppar massageolja i handen, du kan även droppa några droppar lavendelolja i. Sedan gnider du händerna så att du får upp värme. Börja massera försiktigt.

1.Börja med att dra båda händer på var sida av ryggen, börja nerifrån och fortsätt upp, över axlarna och ner på överarmarna. Upprepa detta runt 5 ggr.

2. När du gjort steg ett tar du en hand i taget på var sida av ryggen och rör dem på samma sätt, börja långsamt och öka takten, håll på med detta tills du tycker det känns bra.

3. Ta tummarna längst ner på var sida om ryggraden. OBS viktigt att man inte masserar på ryggraden!
Rör en tumme i taget i en cirkelrörelse, men flytta inte på den utan pressa cirkelrörelsen på en fast punkt. Gör samma sak med andra tummen på andra sidan, sedan flyttar du upp andra tummen ca en cm och fortsätter hela vägen upp. Gör om detta ca 5 ggr, låt det ta tid, de 3 första punkterna är för att värma upp ryggen.

4. Fritt fram att knåda som du vill. Vad jag tycker är skönast är stadiga långsamma tag, vilket gör massagen mer sensuell. Fortsätt gärna ner på låren och ner till vaderna, samt fötter och händer. Improvisera och fråga vad din partner tycker är skönast. Byt sedan plats eller avsluta med en happy ending direkt... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar