söndag 24 januari 2010

En funderare!

google.se

Hittade en intressant artikel på tidningenhennes.se , om saker som tjejer borde tänka på i sängen.. Finns fler saker som man borde tänka på. Det jag mest reagerade på är det om att tjejer gärna döljer sin kropp under sex.. Det är tråkigt tycker jag, jag menar hur underbart är det inte att se en vacker kropp när man är kåt, det gör en ännu kåtare! Så sluta dölja den ni är , naked is the way to go ! ;)

Artikeln:

Misstagen tjejerna gör i sängenLäste att några forskare frågat drygt 25 000 män och kvinnor i 29 länder hur nöjda de var med sitt sexliv. Föga förvånande var männen betydligt mer belåtna än kvinnorna. Eftersom vi killar aldrig lyssnar på vad tjejer har att säga har vi lärt oss det mesta vi kan om sex via porr och andra killar. Inte så konstigt att det blir fel ibland.

Håller som bäst på att sammanställa en lista över alla de tabbar som vi killar gör i sängen (som förhoppningsvis dyker upp framöver i något instruktivt sammanhang). Men det är inte bara vi som fumlar med sexet. Även tjejer gör misstag, och även om den listan är betydligt kortare kommer här några saker som bör undvikas för ett bättre sexliv.

Skämmas över sin kropp. Många tjejer tycker att det är pinsamt att visa sig naken och släcker lampan eller gömmer sig under täcket. Det här gör oss killar besvikna. Vi är väldigt visuella av oss och gillar att se vad som händer. Dessutom älskar killar överlag tjejers kroppar minst tio miljoner gånger mer än vad tjejerna själva gör. Om ni skulle förstå hur mycket vi njuter av att se på er kanske ni också dras in i den förälskelsen.

Tystnad. Och då menas inte att stöna så att grannarna tre kvarter bort vaknar. Killar gillar sex a’ la CNN: ständiga uppdateringar. Visst kan det kännas pinsamt att prata under sexet, men alternativet är att vi inte får veta när vi är på rätt spår eller är helt ute och cyklar. Vi vill gärna bättra oss, och det kan räcka med ett enkelt ”inte så fort”, ”lite mer till höger” eller ”akta katten!”

Stillhet. Det är väldigt länge sen kvinnor förväntades att ligga still, blunda och tänka på fosterlandet under sex. Rör på er så att vi märker att ni inte har somnat – vi tycker att det är jättesexigt. Är ni dessutom typen som hellre skulle sova i en myrstack än att påpeka något i sängen uppskattar vi att få våra händer (eller andra kroppsdelar) guidade så att de berör er som ni vill.

Gå på myten om att killar alltid är redo för sex. Här har vi grabbar lite oss själva att skylla eftersom vi inte gjort nog mycket för att tona ned den här skrönan. Men sanningen är den att vi inte tänker i närheten så mycket på sex (vi tänker en hel del på sport, hemelektronik och Star Wars också) eller är så kåta som det påstås.

Även vi drabbas av huvudvärk, oro, depp och allmänt dåliga dagar när sex är det sista vi är sugna på. Och vi kan inte fejka något heller. Är den slak och omedgörlig så är den. Tyvärr är den här myten så stark att en del tjejer tar det personligt när killen inte är med på noterna. Det är inte ert fel – det är vi som behöver en kram och några tröstande ord.

En avslutande liten kommentar: ett klassikt klagomål från tjejerna är att vi killar rullar av och somnar så fort vi är klara. Det här stämmer ibland, men har väldigt lite att göra med att vi är ointresserade av kel och mys efteråt. Faktum är att killar bränner iväg mer energi än tjejer och tvärdyker efter en orgasm snabbt från 100 till 0 (medan tjejer ligger och puttrar kvar på ca 20-30 en stund). Sker det här dessutom efter en lång, hård dag är det nästan omöjligt att inte somna. Bli inte sur då – ta det som en komplimang för bra sex istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar