torsdag 7 januari 2010

All the single people!

google.se
Vad tycker ni singlar egentligen om att vara singel? Är det befriande eller tråkigt? Vad är nack och fördelar för er? Jag vill veta om ja e den enda som fullkomligt HATAR det och tycker det är pest att ligga ensam om nätterna!....

4 kommentarer:

  1. Det finns både för och nackdelar...
    Fördel: Man behöver inte tänka på någon annan än sig själv, man kan då göra vad man vill, vara med vem man vill och inte få dåligt samvete eller vara rädd att sin respektive ska bli svartsjuk ifall man umgås med en kompis av det motsatta könet (eller samma om man gillar det).
    Nackdel: Man sover oftast själv, finns ingen självklar person att skriva gulliga sms till, man får inte gulliga sms, man hör inte hur underbar man är med mera. Finns ingen man alltid kan vara med eller prata med.

    Jag tycker inte om att vara singel, men det hjälper inte att tråna efter någon. Bara leva i nuet och göra det bästa av situationen, den rätte kommer att dyka upp när man minst anar det =)

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet! uppskattar kommentarer jätemycket<3

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte mer än hålla med dig om att det är så jäkla tråkigt o ensamt o ligga ensam om nätterna! Man vill ju så gärna ha ngn att ligga o hålla om eller bli omhållen av

    SvaraRadera
  4. Absolut! Våran tid kommer snart hoppas jag =)

    SvaraRadera