onsdag 10 mars 2010

First time!

Jag brukar alltid fråga par hur dom träffades första gången, eller blev tillsammans. NU frågar jag er läsare! Det behöver inte vara en nuvarande pojkvän/flickvän. Så berätta om hur ni träffade erat ex eller eran nuvarande partner :D!

4 kommentarer:

  1. Min förra kille träffade jag på ett LAN av alla ställen. Alltså data-konvent typ... Blev att jag började flörta med honom och sen dejtade vi en vecka enbart innan vi blev tillsammans. Varade i 2år och 10mån. =)

    Min nuvarande kille bor i samma hus som mig. Träffats många gånger utanför huset med mera, men inte riktigt pratat. Sen kom han på ett par av mina fester och på min födelsedagsfest la jag in en stöt igen. Hade nämligen lagt in en tidigare, men det blev inget då. Blev att vi gick på date och umgicks en hel del efter det. Nu har vi varit tillsammans med än en månad och jag hoppas många fler månader kommer =)

    SvaraRadera
  2. Jag såg direkt att det var du som hade skrivit kommentaren hjärtat:)! Jag hoppas med att det håller mellan er<3 Och så hoppas jag att du inte blir allt för mycket datornörd;) *host*

    SvaraRadera
  3. Du kan väl skriva om hur du träffade någon kille? :D jag vill av personliga skäl inte skriva om min ..förra. -.- / dennis

    SvaraRadera