fredag 4 december 2009

G.


G-punkten.... Varför är den så svår att hitta?

Vad är G-punkten?

G-punkten är ett område som - om den stimuleras - kan hjälpa kvinnor till orgasm. Många hävdar att G-punkts-orgamsen känns annorlunda än den orgasm man kan få av att bli smekt på klitoris.
En del kvinnor får orgasm av att bli stimulerad där, antingen av ett finger eller under själva samlaget.


SalongK.se

Så hittar du och din kille g-punkten:

G-punkten
Lägg dig på mage så att du ligger med blygdbenet nedåt, sen kör du in ett finger och sätter det i den lilla ficka du känner längst fram på den övre slidväggen. där masserar du och trycker om vart annat,trycket ska vara ganska hårt. Läste att trycket skulle motsvara 4,5kilo,men gör dig upphetsad först annars ger det mindre effekt. Sen den kissnödighetskännsla du känner ska du ha kvar,för det är rätt väg till orgasmen.Ha det så jätteskönt.


Passagen.se

OM din kille ligger på sidan och du ligger på rygg och lägger över ditt vänstra ben på honom så kan han komma åt lixom underifrån och in. Sen gör han en "kom hit" rörelse med fingret. Det är super skönt. G-punkten svullnar när man är upphetsad och det är bara då du kan hitta den... (fast nu visste du ju var den satt) Men kom hit rörelsen är skit bra... Prova den, kan du göra själv också...

Aftonbladet.blogg.se




Sexställningar och samlagstips som ger dig g-punktsorgasm:

Jag sökte en del på google och de flesta sexställningar som nämndes för att få g-punktsorgasm var "doggy",omvänd missionär (då tjejen ligger över killen istället), och Missionären med tjejens ben över killens axlar...

Samlagstips:


Tryck på magen
“Medan vi har samlag, pressar min man sin ena hand hårt in mot mitt underliv. Det gör att jag får helt fantastiska orgasmer.”

Därför fungerar det
Fenomenet hänger sannolikt ihop med g-punkten, som befinner sig cirka fem centimeter in i slidan på den sidan som vetter framåt mot magen. Många kvinnor har aldrig lyckats hitta sin g-punkt, men det kan bero på att punkten kan ligga en bra bit in i slidväggen och därför är svår att nå – i synnerhet vid vanligt samlag. Genom att trycka på magen utifrån kommer emellertid g-punkten i nära kontakt med penis, och då händer det grejor.

Så skall du göra
G-punkten är något av ett mysterium, och den kan sitta på olika ställen från person till person. Du får alltså prova dig fram. Börja med att trycka försiktigt cirka tio centimeter under naveln medan du stöter. Du kommer garanterat att märka, när du prickar rätt.


Samlag.info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar