måndag 26 september 2011

Förbannad

Ni vet när man dejtar någon som man inte är riktigt säker på och man känner att man behöver gå på en till date för att bestämma sig...
Ofta händer det att den personen redan har höga förhoppningar..
Sånna människor ger ofta massa komplimanger å är goa ,tills man berättar att man inte är intresserad.. Då helt plötsligt är man ful, dum, töntig, eller så får man se löjliga (odiskreta), kommentarer på killens/tjejens Facebook logg som tyder på att han är sårad och försöker såra tillbaka..
Det är så otroligt omoget , för man kan inte hjälpa att man inte blir kär i alla, så länge man nekar någon på ett trevligt sätt så har inte den nekade någon rätt att kränka. Tänk om de någon gång är en osäker människa med dåligt självförtroende som faktiskt tar åt sig och börjar tvivla på om man har gjort rätt eller fel...
Jag säger detta nu och kommer att säga det flera gånger, NÖJ DIG ALDRIG! Du ska vara lycklig och vara kär å på riktigt om du skall vara med någon, det är oärligt mot människan du är med och även mot dig själv om du inte är 100 % passionerad i ditt förhållande.. Man kan inte vara med någon bara för att vara snäll eller för att man tror att man inte kan få bättre!
Råkar du då ut för sådana människor som kränker för att de blivit sårade, kom ihåg att det oftast beror på just detta, en besviken människa och ta ALDRIG åt dig om du känner att det du gjorde var rätt!

1 kommentar:

  1. Självklart är det idiotiskt när personen ändrar sig på det sättet- men till försvar vill jag gärna be motpartnern att inte dra ut med att hon/han inte är intresserad då jag tror det leder till att personen känner sig bedragen och därmed vill "hämnas".

    SvaraRadera