onsdag 3 november 2010

Dejting omöjligt?


Jag kan flörta på internet, krogen, bussen, stan... I princip var som helst, men jag kan ändå inte hitta en kille som vill dejta mig seriöst?... Eller vad betyder egentligen dejta nu för tiden? I England betyder det i alla fall att ligga och titta på stjärnorna eller gå på reasturang... Det närmsta jag har kommit här i Sverige är en fika... Så hur gör man ? Det ska jag ta reda på! Vad tror du ? What's the secret ???

1 kommentar:

  1. Det är den stora frågan. Om man vill ha saker på ett visst sätt måste man ju själv föreslå det, många tjejer tror att killen bara helt plötsligt kommer inse vad man tycker om att göra. Jag tror det gäller att vara öppen och att inte ha så höga krav. Ju högre krav man har på hur dejtandet ska gå till desto svårare blir det att leva upp till dessa krav. Kortfattat säg vad du vill och lär dig uppskatta "det lilla" en enkla han gör för att visa att han gillar dig.

    Opps, när jag väl börjar skriva kan jag inte sluta och efter ett tag glömmer jag av meningen och hittar på en ny mening. / Penis

    SvaraRadera