torsdag 8 oktober 2009

:*


Idag tänkte jag skriva lite om kyssar!
Kyssar för mig är en av de mest underbara sakerna som man kan göra i hela världen, förutom att skratta.... Två läppar möts, mjuka,våta,varma. Och det blir som en liten explosion varje gång. Jag vet tillexempel om jag är kär i någon när jag kysser någon ,för då går den känslan aldrig bort, den finns där hur många gånger jag än kysser denna killen...

Kyssar är väldigt viktigt inom sex enligt mig. I stundens hetta när man inte riktigt vet vad man ska ta sig till så är det så härligt att ha sin partners mun till användning! Kyssar är även det bästa förspelet. Man måste inte bli kåt av att smeka varandras kön, man kan bli helvild endast av att kyssas!

Olika kyssar

Eskimåpuss : man gnuggar helt enkelt näsorna mot varandra, väldigt mysigt och en kyss man gör med någon man verkligen tycker om och bryr sig om!

Franskyssen : MYCKET sensuell och sexig. Kyss din partners ögonfransar och dra sakta läpparna över fransarna.

Tungkyss (fransk kyss) : Man leker med tungorna och växlar med kyssar.. Lek med din partners tungspets, kittlas lite med tungspetsen i gommen, och slicka över tungan. Prova lite vad du känner för, men var försiktig att vispa runt för mycket. Och mycket viktigt öppna inte munnen för mycket det är otroligt osexigt!


Och lite kysstips:

VIKTIIIIGT!!!
: ögonkontakten är nog bland det sexigaste som finns när man kysser varandra!

Nafsa gärna på både överläpp, underläpp,tungspets och sist men inte minst, de flesta killars "kåtställe" örsnibben! Detta kan bli riktigt hett förspel!!

Tjejers "kåtställe" är oftast hals och nacke och även mjukt och lugnt (med tunga) på och runt bröstvårtan!

Använd för i helvete inte för mycket tunga, man vill inte ha en snigel i munnen ....

Testa att kyssa varandra överallt på kroppen, och då menar jag ÖVERALLT , utom på munnen tills ni inte klarar att hålla er längre!

Visste ni att kyssen är en riktig livräddare!
Här är 8 roliga fakta om kyssar från Veckorevyn:

1. Det ökar ditt självförtroende
Glöm shopping-terapi - hångla istället! Kyssar gör dig och lycklig och framför allt snygg. Nykysst och fräsch med rosigakinder och glittrig blick! Ditt självförtroende skjuter i höjden.

2. Det är bra för tänderna

Hångla är bra för tänderna!
Många och långa kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna. Salivproduktionen i våra egna munnar ökar när vi utbyter saliv med någon annan. Släng tandtråden och hångla mer!

3. Det minskar stress och ångest
Bästa sättet av befria kroppen från spänningar är att hångla. Hångla mer och du slappnar av, sänker ditt blodtryck och andas djupare. Byt ut yogan mot kyssar!

4. Det håller dig frisk
Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar. Snacka om levande bakteriekultur!


5. Det ger dig ett naturligt plut
Glöm sprutor och skabbiga silikonoperationer. Regelbundet och aktivt kyssande ger dig en naturlig svullnad i läpparna och en rosig, fin färg. Skippa läppstiftet och liplumbern och hångla istället!

6. Det håller dig i form
Spara in på de dyra gymkorten och bli beach-fabolous med hjälp av kyssar. Beroende på intensiteten kan du bli av med två till sex kalorier i minuten. Jämför det med de elva du bränner på löpbandet och välj själv!

7. Det är bra för din hy
Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy. Så istället för att lägga dyra pengar på tjusiga produkter – hångla mer!

8. Det kan bota (eller i alla fall minska) dina PMS-besvär
Ömma, mysiga kyssar kan faktiskt lindra dina kramper den där speciella veckan varje månad. Om inte annat får det dig helt klart att tänka på något annat.

Gå iväg nu mina underbara läsare och KYSS KYSS KYSS!
Kyss å kram skumbanan :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar