onsdag 2 september 2009

Veckans sexställning!


Tjenare alla trogna och nya läsare, nu är det dags för en ny å underbar sexställning! Detta är min personliga favorit eftersom att det är mycket lättare att få orgasm eftersom att klitoris stimuleras under tiden man har samlag. Jo jag snackar så klart om "cowgirl" eller på svenska "att rida". Ett till stort plus med denna ställning, förutom att man får klitorisstimulering,är att man kan ha ögonkontakt,kyssas,smekas. Det är alltså en väldigt intim ställning! Jag tänker ge er lite tips om hur man får till ställningen och hur man kan ge den en liten "twist" ;)

Först och främst ett tips till killarna hur kul som helst men vem vet det kanske funkar!, hittat på passagen:
Ridtips (när hon är ryttaren)
Nästan alla tjejer tycker om att rida. Prova det här: Du kan med lite tur "hålla stånd" så länge, att din underbara kvinna kommer före dig... Wow, när du känner hennes skötes sugrörelser om din kuk. När du trängt djupt i hennes sköte, pröva att göra små kniprörelser med anus. När du kniper ihop allt vad du orkar kan du styra och vifta med kuken i slidan. Kuken får liksom ett eget liv! Öva dagligen att knipa och när du lärt dig vifta rejält i henne vill hon sen aldrig ha nån annan än dig, möjligtvis mig...

Ridskolan: En av de viktigaste sakerna är att killen du ska rida är riktigt styv! Annars funkar det inte... Sätt dig gränsle över killen och stoppa in hans penis i dig. Killen ska ligga med benen ihop. Om du inte är tillräckligt stark för att hålla dig uppe med armarna så ta tag i sängkanten. Rör dig sedan sakta *i början* upp och ner samt fram och bakåt. Det är viktigt att hitta sin egen stil och fråga killen vad som är skönt . Jag gillar att köra en magdansrörelse kallad kamelen. Svår att förklara men de e ju bara att googla ;)

Reversed cowgirl: Detta är samma sak fast du sitter med ryggen vänd åt killen, här har killen tillgång till att smeka din klitoris samtidigt och smeka/ta tag i dina bröst, också kan killen böja på sina ben så att tjejen kan luta sig mot dem. Minuset med denna är ingen ögonkontakt och man får i princip nackspärr om man försöker kyssas.

Grodan: Samlagsställningen "Grodan"

”Grodan” har fått sitt namn av att båda parter har sina ben brett isär och rör vid varandras fötter och har därmed en grodliknande bild. Kvinnan ligger ovanpå mannen och stöttar upp sig själv med händerna medan han håller henne om midjan och drar hennes höfter upp emot sig.

Fjärilen:
I fjärilen sitter kvinnan på mannen med ansiktet vänt mot honom, och har sina ben på varsin sida om hans midja eller över hans axlar och sedan lutar hon sig bakåt med raka armar och handflatorna mot underlaget. När mannen trängt in i henne så kan han lätt luta sig tillbaka och påverka i vilken grad hans penis trycker mot hennes G-punkt på den främre väggen i vaginan.Kvinnan kan använda sina ben för att trycka underlivet mot honom.

Grodan och fjärilen från: sexologakuten.se

Gå nu å ha skoj pojkar å flickor!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar